Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Cartoon tattoos


Σοκαριστικές διαφημίσεις


Νομίζω ότι ο παράγοντας σοκ είναι ο καλύτερος τροπος για να προσελκύσει κανεις την προσοχή των ανθρώπων! 



Φωτογραφίες από το Διάστημα


Αυτές οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον Ρώσο  κοσμοναύτη Fyodor Yurchikhin κατά την 25η αποστολή στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. 


Τα σκουπίδια στην Νάπολη


Υπάρχει ένα πρόβλημα στην Νάπολη της Ιταλίας. Δεν υπάρχουν σύγχρονες μονάδες αποτέφρωσης με αποτέλεσμα τα σκουπίδια να κυριαρχούν παντού. Μερικοί αγανακτισμένοι καίνε τα σκουπίδια σε ένδειξη διαμαρτυρίας.


Οι καλύτερες έντυπες διαφημίσεις 2011


Το τροχόσπιτο του Will Smith


Αυτό είναι το κινητό σπίτι του Will Smith που είναι γνωστό ως The Heat. Έχει δύο ορόφους και είναι πλήρως  εξοπλισμένο, διαθέτη κουζίνα, τραπεζαρία, κρεβατοκάμαρες  ακόμη και γυμναστήριο  το οποίο βρίσκεται σε  ξεχωριστό   τρέιλερ.Το τροχόσπιτο κοστίζει  1.800.000 δολάρια.


Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Angel Wallpapers (5)


Χιονοθύελλα στην Αϊόβα

Τον Δεκέμβριο του 2010 στην Αϊόβα συνέβη μια τρομερή χιονοθύελλα. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού έφυγαν για λίγες μέρες στο Σικάγο. Μια πόρτα έσπασε και δείτε τι αντίκρισαν όταν γύρισαν σπίτι τους.


Cool Creative Stuff


Η νέα τάση στην Ιαπωνία


 Αρκετοί νέοι στην Ιαπωνία ακολουθούν μια τάση όχι και τόσο συνηθισμένη. Διοχετεύουν φυσιολογικό ορό στο μέτωπο τους και αποκτούν τεράστια καρούμπαλα.. 


Περίεργο δημοφιλές παιχνίδι


Το Planking  είναι ένα από τα παράξενα παιχνίδια που παίζουν οι άνθρωποι στο διαδίκτυο και είναι αρκετά δημοφιλής στο Facebook. Το παιχνίδι είναι απλό ξαπλώνεις σε όποιο περίεργο μέρος βρεις και παριστάνεις μια ξύλινη σανίδα(???)φωτογραφίζεσαι και την ανεβάζεις στο ιντερνέτ. Οι συμμετέχοντες ανταγωνίζονται για να βρουν το πιο πρωτότυπο και ασυνήθιστο σημείο!! 


Ασυνήθιστα τατουάζ


Αυτά τα σχέδια δημιουργήθηκαν από την Amanda Washob και μοιάζουν  με υδατογραφίες. Όλα τα τατουάζ που ακολουθούν είναι μόνιμα..  Mερικά είναι πολύ όμορφα και αλλα μοιάζουν σαν να έβαφες το σπίτι και γέμισες μπογιά!


Πυροβολώντας μια Porsche


Ο ιδιοκτήτης αυτής της Porsche 911, αποφάσισε να δωρίσει το αυτοκίνητό του σε μια λέσχη σκοποβολής στην Αμερική  μετά από μια βλάβη  τον κινητήρα,  η επισκευή θα κόστιζε 20.000 δολάρια. Το αυτοκίνητο το πυροβόλησαν πάνω από 140 άτομα με διάφορα όπλα .. Δείτε το αυτοκίνητο :


Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Πίσω από τις κάμερες: Star Wars (2)


Το γλέντι του πρίγκιπα


 Μετά το γάμο του  πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ κυκλοφόρησαν στο ιντερνέτ μερικές πλάστες φωτογραφίες για το πώς θα ήταν το γλέντι του γάμου! 

Δημιουργός φυσικά η ανεπανάληπτη Alison Jackson και οι κομπάρσοι της
Πραγματικά μοιάζουν με αληθινές. Δείτε:


Fake Nike


Κάποιος αγόρασε ένα ζευγάρι παπούτσια Nike.  Όλα ήταν εντάξει μέχρι την στιγμή  που τα έβγαλε. 


Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Angel Wallpapers (4)


Ο φανταστικός κόσμος του Jason Chan (2)


Προϊόντα για τον θάνατο του Μπιν Λάντεν


Στην Αμερική γιόρτασαν με κάθε τρόπο  τον θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν,  φυσικά κυκλοφόρησαν  και τα ανάλογα προϊόντα. 


Ο πονηρός σερίφης


Τι κάνετε όταν βλέπετε περιπολικό στην εθνική; Αυτόματα κόβεται ταχύτητα, αυτό σκέφτηκε και ένας σερίφης και τοποθέτησε περιπολικά, αλλά για δείτε τον οδηγό..


Τα τοπία του Xavier Jamonet


Αυτές είναι οι απίστευτα όμορφες φωτογραφίες  που τράβηξε ο Γάλλος φωτογράφος Xavier Jamonet. Η συλλογή του περιλαμβάνει οροσειρές , λιβάδια και πολλά αλλά όμορφα τοπία.


Μετατροπή αυτοκινητου σε 5 sec


Creative Pens


Συλλογή από διάσημες πλαστες φωτογραφίες


Μερικές από αυτές τις φωτογραφίες είναι τόσο ρεαλιστικές που νομίζει κανεις οτι είναι αληθινές!


Τα αυτοκίνητα στην Ρουμανία


Ο φανταστικός κόσμος του Jason Chan


Creative Artworks


Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τρένο πολυτελείας


Το Eastern & Oriental Express είναι ένα τρένο πολυτελειας που ταξιδεύει μεταξύ της Ταϊλάνδης, της Μαλαισίας και της Σιγκαπούρης.
Ξεναγεί τους επιβάτες σε όμορφα δάση, φυτείες εξωτικών φρούτων , καταπληκτικά βουνά και απομακρυσμένα χωριά. Είναι μέσα στο Top 25 των καλύτερων τρένων του κόσμου. Οι τιμές ξεκινούν από  2.300 δολάρια και φτάνουν πάνω από 9.000 ανά άτομο.


Φωτογραφίες την κατάλληλη στιγμή (3)


Before and After Photoshop ( 2 )


Καλοκαιρινές νύχτες


Αυτές είναι μερικές φωτογραφίες από πανέμορφες καλοκαιρινές νύχτες που αποθανάτισε ο  φωτογράφος Muha


Disney Fails


Λεβιέδες ταχυτήτων


Photoshopped


Κεραυνός σε κεραία


Ένας άτυχος οδηγός, ενώ ήταν καθοδόν χτυπήθηκε από κεραυνό, συγκεκριμένα στην κεραία του αυτοκινήτου του, ο ηλεκτρισμός πέρασε στα ελαστικά και άφησε μια μικρή τρύπα στην άσφαλτο.. Ο οδηγός είναι μια χαρά και δοξάζει τα ελαστικά που σώθηκε..


Πρωτότυπα αντικείμενα ( 3 )


Η μεταμόρφωση μιας Ρωσίδας stripper


Απιστευτα αυτοκόλλητα για γκαραζόπορτες


Παλιές συσκευασίες προϊόντων (2)



Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Πλημμύρες στο ποταμό Μισισιπή


Η στάθμη του ποταμού Μισισιπή ανεβαίνει κάθε άνοιξη, οι κάτοικοι της περιοχής οχυρώνουν τα σπίτια τους με τόνους άμμου, ένα ελικόπτερο πέταξε στην περιοχή και φωτογράφησε τα σπίτια.


Christopher Gilbert


Ο Christopher Gilbert είναι ένας από τους καλύτερους φωτογράφους και Photoshoppers. Μια υπέροχη συλλογή από φωτογραφίες του:


Pixel fashion


Στην Ιαπωνία όπως είναι γνωστό η μόδα είναι προχωρημένη . Η καινούργια τάση εκεί είναι τα pixel,  δείτε ρούχα και παπούτσια βασισμένα στα pixel.


Crazy party


Ανθρωποι στο super market


Η κατάρα του ονόματος


Ο Mark Wilkinson από Μπέρμιγχαμ αγόρασε απο δεύτερο χέρι ένα σκάφος . Αφού ξεκίνησε για το παρθενικό του ταξίδι με το καινούργιο όνομα βυθίστηκε λίγο πριν ολοκληρωθεί η εκδρομή του στο λιμανι.
Το παράξενο είναι ότι το σκάφος το ονόμασε Τιτανικό 2 . 
Τυχαίο; Δεν νομίζω!!!

Λίγο αργότερα δήλωσε ότι το πιο ενοχλητικό είναι ότι όλοι τον ρωτάνε αν χτύπησε σε παγόβουνο!!


Οι Πολωνοί φωτογραφίζονται


Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από Πολωνούς ..Κάτι πίνουν, δεν εξηγείται αλλιώς .Οι φωτογραφίες είναι άθλιες αλλά μάλλον τους αρέσουν και τις ανεβάζουν και στο ιντερνέτ!


Ρώσικες φωτογραφίες γάμων


Αυτές είναι Ρώσικες φωτογραφίες γάμων..Δεν έχω λόγια για την πανδαισία που ακολουθεί !!!!


Φωτογραφίες την κατάλληλη στιγμή (2)


Εκκλησία – Σπίτι


Ο ιδιοκτήτης της εκκλησίας  Siamak Akhavan,  αποφάσισε να μετατρέψει αυτή την  εκκλησία σε  οικογενειακή κατοικία. Το σπίτι είναι τώρα προς πώληση για 7.400.000 δολάρια. Είναι λίγο ακριβό αλλά είναι πολύ όμορφο..


Τυφώνας Joplin

Ο τυφώνας Joplin χτύπησε το Μισσούρι προκαλώντας μεγάλες καταστροφές. Απίστευτες εικόνες, μέσα σε λίγα λεπτά ισοπέδωσε τα πάντα!